top of page
p7a9116-bearbeitet-1-2000x3000.jpg

Τρόπος Λειτουργίας

Πως λειτουργεί 

η υπέρυθρη θέρμανση;

p7a9130-bearbeitet.jpg

Υπέρυθρη  Θέρμανση

Η ζεστασιά θεραπεύει - αυτό ήταν ήδη γνωστό από τους αρχαίους λαούς. Θάφτηκαν σε καυτή άμμο της ερήμου ή θερμαινόμενες πέτρες για να ανακουφίσουν την ταλαιπωρία ή να βελτιώσουν την ευεξία. Η ζεστασιά είναι ένας ουσιαστικός παράγοντας για τη ζωή και την ποιότητα ζωής.

Αόρατη θερμότητα


Τα υπέρυθρα κύματα θερμότητας μπορούν να γίνουν αισθητά, αλλά να μην μυρίζουν ή να φαίνονται. Αυτό υπονοείται από το όνομα: Το πρόθεμα "infra" από τα λατινικά, σημαίνει "κάτω". Μιλάμε λοιπόν για ηλεκτρομαγνητικά κύματα, τα οποία είναι «κάτω από το κόκκινο» στο φάσμα του ορατού φωτός.

υπερυθρη θερμανση

Υπέρυθρη Vs    Συμβατική Θέρμανση

Σε σύγκριση με τα συμβατικά καλοριφέρ, τα συστήματα υπέρυθρης θέρμανσης Redwell θερμαίνουν ολόκληρη την τοιχοποιία αντί του αέρα του δωματίου. Οι τοίχοι αποθηκεύουν τη θερμότητα πολύ περισσότερο από τον αέρα και την επιστρέφουν στο χώρο διαβίωσης. Έτσι οι τοίχοι παραμένουν στεγνοί και δεν υπάρχει ο κίνδυνος εμφάνισης υγρασίας, με συνέπεια να βλάψει τον χώρο  σας. Επιπλέον, ο αέρας δεν κυκλοφορεί και συνεπώς δεν περιστρέφεται σκόνη - κάτι που ευχαριστεί ιδιαίτερα τους πάσχοντες από αλλεργίες.

p7a9080-bearbeitet.jpg

Η υπέρυθρη θερμότητα είναι ακατέργαστη.

infrarot.jpg
οικονομια

Προστασία του Περιβάλλοντος

Η υπέρυθρη ακτινοβολία, είναι ο μόνος τρόπος, να θερμάνουμε τοπικά, μια περιορισμένη ζώνη ενός πολύ μεγάλου χώρου, με πολύ χαμηλή κατανάλωση. Το ηλεκτρικό σύστημα υπέρυθρης θέρμανσης Redwell, είναι το φιλικότερο, για την συνεργασία με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Είναι προφανές, πως το κόστος των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας συνεχώς πέφτει και είναι βέβαιο, πως θα πέσει και άλλο. Όλες οι πολιτικές αναγγελίες, σε όλον τον κόσμο, αυτό προωθούν. Το σύστημα Redwell, ρίχνει το κόστος αγοράς, "ανανεώσιμων συστημάτων ενέργειας", στο μισό, αφού απαιτεί την μισή εγκατεστημένη ισχύ, από τα αλλά συμβατικά συστήματα ηλεκτρικής θέρμανσης. Ίσως μόνο αυτό, θα αρκούσε για την αγορά του. Όμως το ολιστικό μας σύστημα, μέσα από τους παράγοντες Υγεία - Οικονομία - Λειτουργικότητα - Αισθητική, προβάλει απλά, ακόμη ένα μεγάλο πλεονέκτημα!

Την απόλυτη συμφιλίωση, με τις σύγχρονες επιταγές για εξοικονόμηση ενέργειας και καθαρού περιβάλλοντος, που προσδιορίζουν προφανέστατα την ενεργειακή αυτονόμηση των κτιρίων.

Η ενεργειακή επανάσταση ήδη κάνει τα πρώτα της βήματα, ενώ το πρωτοπόρο σύστημα μας, ενισχύει και υποβοηθά, την ωρίμανση της.

Περιβαλλον
p7a9099-bearbeitet-1024x683.jpg

10 Χρόνια Εγγύηση

Λειτουργικότητα, κομψότητα και αξιοπιστία σε όλα τα προϊόντα μας.
Γι' αυτό εγγυόμαστε 10 Χρόνια για όλα τα προϊόντα μας.

Περισσότερα
10.png

Είναι θέμα Υγείας.

Η υπέρυθρη ακτινοβολία αυξάνει την αιμάτωση του δέρματος, διεγείρει τον μεταβολισμό, είναι πολύ καθαρή, εμποδίζει τον στροβιλισμό της σκόνης και επιδρά αντιοξειδωτικά. Οι ασθενείς με ρευματοπάθειες αντιδρούν πολύ θετικά στην ελλιπή κυκλοφορία του αέρα και στην σταθερή υγρασία στην ατμόσφαιρα. Οι ασθενείς με άσθμα ωφελούνται επίσης από καθαρό από σκόνη αέρα και την σταθερή υγρασία της ατμόσφαιρας. Οι αλλεργικοί μπορούν να αναπνέουν ελευθέρα επειδή δεν υπάρχει στροβιλισμός σκόνης σπιτιού, γύρης, βακτηρίων και σπόρων μυκήτων.

Πέρα από αυτό η υπέρυθρη θέρμανση έχει το πλεονέκτημα έναντι στις άλλες μεθόδους θέρμανσης, ότι οι βιολογικές συχνότητες της αποδιδόμενης θερμικής υπέρυθρης ακτινοβολίας εισχωρούν σε μεγάλο βαθμό στο σώμα. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να ενισχυθούν όχι μόνο οι δυνατότητες αυτοΐασης του ανθρώπινου οργανισμού και το ανοσοποιητικό του σύστημα αλλά και να περιοριστούν καλύτερα και οι επιβαρύνσεις μέσω του ηλεκτρονικού νέφους.

Συμφωνά με την IGEF ενισχύεται το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα εξαιτίας του μήκους κύματος στο οποίο εκπέμπουν τα Redwell πάνελ . Τα προϊόντα μας είναι φυσικά πιστοποιημένα από την TUV και χαρακτηριστήκαν τόσο από την IGEF όσο κι από την TUV ως φτωχά ηλεκτρομαγνητική εκπομπή, συνεπώς και απολύτως ασφαλή.

Υγεια
Minimal Office

Ζητήστε

Προσφορά Τώρα

E-mail

bottom of page