ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κατασκευή - Redwell υπέρυθρα θερμαντικά σώματα

Για τα Redwell- θερμαντικά σώματα χρησιμοποιούμε αποκλειστικά υλικά, τα οποία ποιοτικά εκπληρούν τις υψηλότερες απαιτήσεις, έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και εκπληρούν τις οικολογικές απαιτήσεις της σημερινής κοινωνίας.

1. ΒΕΡΜΙΚΟΥΛΙΤΗΣ: Κεντρικό- αποθηκευτικό σώμα:
  • Καθαρά φυσικό προϊόν
  • Δεν καίγεται (σημείο τήξης 1315°C)
  • Ηλεκτρικά μη αγώγιμο
  • Δεν δημιουργείται επίστρωση όταν παγώνει
  • Θερμοσυσσωρευτής
2. Ηλεκτρονικό τμήμα:

Χρησιμοποιούμε έναν υψηλής ποιότητας αγωγό θερμότητας. Αυτό μας επιτρέπει να κατασκευάζουμε θερμικά σώματα, τα οποία είναι φτωχά σε ηλεκτρονικό νέφος. Για να μην υπερθερμανθεί ένα θερμαντικό σώμα και να αποκλειστεί οποιαδήποτε πιθανότητα πυρκαγιάς, το σώμα είναι εξοπλισμένο με έναν θερμοστάτη ασφάλειας, ο οποίος προδιαγράφεται απο τον TUV.

3. Επισμαλτωμένη Hard Glass (Γυαλί ειδικά επεξεργασμένο με αυξημένη σκληρότητα το οποίο αντέχει σε αρκετά υψηλές θερμοκρασίες , π.χ πυρίμαχα γυαλιά) επιφάνεια:

Το επισμαλτωμενο ατσάλι είναι το αποτέλεσμα της σύντηξης υψηλής ποιότητας ατσαλιού και Hard Glass σύμφωνα με την υψηλής τεχνολογίας διαδικασία παραγωγής. Πάνω στο επισμαλτωμενο ατσάλι μπορεί κανείς να γράψει, είναι ανθεκτικό σε γρατσουνιές και σε επίδραση οξέων, το χρώμα του είναι φαίνεται φυσικό και είναι σχεδόν αναλλοίωτο. Η επιφάνεια αυτή μπορεί να παρασκευαστεί σε διάφορα χρώματα καθώς και με διάφορα διακοσμητικά σχέδια (Screen processing). Επίσης οι επισμαλτωμένες Hard Glass επιφάνειες έχουν πολύ καλές ιδιότητες αντανάκλασης της θερμότητας

Ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι η αργή μεταφορά της θερμότητας από σώμα σε σώμα. Αυτή η ιδιότητα μας επιτρέπει να αγγίζουμε να θερμαντικά σώματα για λίγο χρόνο χωρίς να πονέσουμε ή να καούμε (ακόμα και για τά μικρά παιδία δεν υπάρχει κίνδυνος εγκαύματος)

VIDEO/ΑΝΤΟΧΗ REDWELL: Απεριόριστη αντοχή των συσκευών Redwell. O Ανδρέας Παπασικας Αντιπρόσωπος N. Μαγνησίας καταθέτει τις αποδείξεις του για την απεριόριστη αντοχή των συσκευών Redwell (Σεμινάριο της Redwell Hellas - Ιούνιος 2012-Porto Palace-Θεσσαλονίκη)

VIDEO/ΥΛΙΚΑ REDWELL: Βερμικουλίτης --ειδικές άφθαρτες αντιστάσεις-θερμοδιακοπτης --Απόλυτη ασφάλεια --υπεροχή ποιότητας. Αναλύει Ο Τάσος Ζαχαριάδης με τις χρήσιμες παρεμβάσεις του Alexander Hyder και του Λεωνίδα Στόικου (Σεμινάριο της Redwell Hellas - Ιούνιος 2012-Porto Palace-Θεσσαλονίκη)

Η πίσω πλευρά
Για να εξασφαλίσουμε την απαραίτητη ακαμψία και μη παραμόρφωση χρησιμοποιούμε για το πίσω μέρος του θερμαντικού σώματος ένα 0.55mm παχύ επικασσιτερωμένο λευκοσίδερο

Ένωση επιφάνειας, πυρήνα και πίσω πλευράς: Για να εξασφαλίσουμε μια διαρκή και σταθερή μονάδα θέρμανσης, χρησιμοποιούμε μια ειδικά για τις ανάγκες και τις απαιτήσεις μας κατασκευασμένη κόλλα (είναι παχύρρευστη, δεν έχει αναθυμιάσεις και είναι φιλική προς το περιβάλλον) Η ειδική αυτή κόλλα επαλείφεται στα διάφορα μέρη, τα οποία συναρμολογούνται μεταξύ τους και συμπιέζονται σε ένα υψηλής πίεσης πιεστήριο.

Πλαίσιο:
Το πλαίσιο των σωμάτων αποτελείται από επεξεργασμένο αλουμίνιο, το οποίο κατά επιθυμία διατίθεται σε λευκό, χρώμιο και ξύλο.

Στήριξη:
Για την εγκατάσταση των θερμαντικών σωμάτων προσφέρουμε επικαλυμμένη στήριξη (αποκλειστικά για εγκατάσταση στον τοίχο), καθώς και ειδικά μεταλλικά στηρίγματα με πλαστικές γωνίες (για εγκατάσταση στο ταβάνι).


Γενικά
Μοντέλα/Μεγέθη
Πλεονεκτήματα
Αισθητική/Design
Πιστοποιήσεις
Διακρίσεις/Βραβεία
Τεχνικές Πληροφορίες