ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΣΟ Η REDWELL!

Παράλληλα με το επιχείρημα, ότι με την υπέρυθρη θέρμανση, μπορεί να εξοικονομηθεί μεγάλη ποσότητα ενέργειας, το σύστημα μας πείθει, κυρίως λόγω της απλής εγκατάστασης, της εφ όρου ζωής απαλλαγής από συντήρηση, της ευελιξίας στην τοποθέτηση και του γοητευτικού design.

Τα θερμαντικά σώματα είναι έτσι κατασκευασμένα, ώστε να μπορεί κανείς να τα τοποθετήσει χάρη στα κρυφά κρατήματα τους σε κάθε τοίχο και με ένα επιπλέον κράτημα στην οροφή. Η μόνη προϋπόθεση είναι μια πρίζα ή παροχή ρεύματος.

Το σύστημα υπέρυθρης θέρμανσης της Redwell κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος σε πολλούς τομείς:
Τόσο σε ιδιωτικά σπίτια, όσο κυρίως σε παθητικά - βιοκλιματικά σπίτια, καθώς και σε ανακατασκευή παλαιών κτιρίων και ανακαινίσεις, σε δημόσια οικοδομικά έργα, στον τομέα του Wellness αλλά και ως επιπλέον θέρμανση.

Ένας επιπλέον τομέας εφαρμογής είναι το στέγνωμα και η ανακατασκευή κτιρίων!
Πολλά επιτυχημένα έργα στεγνώματος κτιρίων έχουν ήδη διεξαχθεί με υπέρυθρη ακτινοβολία.

Τέλος ένας εμφανής λόγος, που μιλάει υπέρ της υπέρυθρης θέρμανσης είναι το κόστος: χαμηλά έξοδα επένδυσης, κανένα έξοδο συντήρησης, μακρά διάρκεια ζωής και χαμηλό κόστος κατανάλωσης ρεύματος που αντιπαρατίθεται στο υψηλό κόστος επένδυσης, συντήρησης και επιδιόρθωσης των συμβατικών συστημάτων θέρμανσης καθώς και στο ραγδαία αυξανόμενο κόστος αγοράς αερίου, πετρελαίου και πελλετ.

Ποιότητα - λειτουργικότητα - αισθητική

Ο Αυστριακός οίκος Redwell, κατασκευάζει θερμαντικά σώματα, με τα τελευταία οικολογικά και οικονομικά κριτήρια. Ανωτάτη ποιότητα, τεράστια δυνατότητα ευελιξίας και πειστική λειτουργικότητα χαρακτηρίζουν όλα προϊόντα μας.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο, ότι τα εν λόγω θερμαντικά συστήματα, κατασκευάζονται,στο Hartberg Της Αυστρίας, σε οικολογικό βιομηχανικό πάρκο Okopark, όπου κατασκευάζονται μόνο, προϊόντα εξοικονόμησης ενέργειας, που σέβονται το περιβάλλον.

Αλλωστε και αυτό είναι πολύ σημαντικό, αυτή η έξυπνη λύση θέρμανσης προσφέρει μεγάλα περιθώρια ατομικού σχεδιασμού και μεταμορφώνει κάθε θερμαντικό σώμα σε ένα ιδιαίτερο καλαίσθητο δείγμα!

Video: Το καλωσόρισμα του σεμιναρίου
Γενικά
Μοντέλα/Μεγέθη
Πλεονεκτήματα
Αισθητική/Design
Πιστοποιήσεις
Διακρίσεις/Βραβεία
Τεχνικές Πληροφορίες