7 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ!
   Αλλάξαμε την ιστορία της θέρμανσης...


Εδώ, θα σας παρουσιάσουμε μια παγκόσμια καινοτομία!

Το κορυφαίο σύστημα θέρμανσης στον κόσμο, που διαρκώς βραβεύεται, για τα 5 σημεία της υπεροχής του:

Την υγεία
Την οικονομία
Την λειτουργικότητα
Την αισθητική
Την εξάλειψη υγρασίας

Αγαπητοί φίλοι !!!

Σας ενημερώνουμε, ότι τα προϊόντα Redwell, διατίθενται στην Ελλάδα, στις χαμηλότερες τιμές, από αυτές, που θα βρείτε, σε όλη την Ευρώπη.

Σας ενημερώνουμε επίσης, πως για φέτος διαθέτουμε στο κοινό, πολύ χαμηλότερες τιμές, στις κρεμαστές σφαίρες, στους καθρέφτες, στις γυάλινες επιφάνειες, στους μαυροπίνακες .

Όσο για την στάνταρ σειρά μας Redwell - Wellina, οι τιμές είναι πολύ προσιτές και ανταγωνιστικές . Κατά την γνώμη μας, μάλιστα, είναι ιδιαίτερα χαμηλές, όταν αναλογιστούμε, την πιστοποιημένη ποιότητα του προϊόντος μας με 10 διεθνή πιστοποιητικά : ασφάλειας, ποιότητας κατασκευής και απόδοσης. Όταν μάλιστα συνυπολογίσουμε ,τη μερική θερμοσυσσώρευση που παρέχει (λόγω βερμικουλίτη) - ότι είναι το μοναδικό σύστημα θέρμανσης , με πιστοποίηση μακροβιότητας από την TUV (αντοχή στον χρόνο τουλάχιστον 20 χρόνια) – ότι είναι το μοναδικό πιστοποιημένο για την υπεροχή του, από εγκεκριμένο πανεπιστημιακό φορέα (Α.Π.Θ): Τότε ναι!!!...Τα προϊόντα μας είναι ιδιαίτερα οικονομικά, για την απόκτηση τους.

Αρχή της εταιρείας μας είναι, να μην αναρτούμε τιμές στο ιντερνέτ, για τον λόγο κυρίως, πως κάθε αγορά θέρμανσης, πρέπει να συνοδεύεται από την ανάλογη μελέτη και ενημέρωση, που τελικά θα διαμορφώσει, το τελικό κόστος, σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες του καταναλωτή.

Πάντως σας συστήνουμε, να μην εμπιστεύεστε εταιρείες, που αναρτούν στο διαδίκτυο, τιμές των προϊόντων Redwell, γιατί αυτές δεν ανήκουν στο δίκτυο, των εξουσιοδοτημένων συνεργατών μας.

Όσοι το κάνουν, δεν έχουν το δικαίωμα να πωλούν τα προϊόντα Redwell , ούτε μπορούν να τα προμηθευτούν από εμάς. Οι περισσότεροι από αυτούς, με δόλο κινούμενοι, βάζουν ψεύτικες υψηλές τιμές των προϊόντων μας, ώστε να προωθούν ευκολότερα κάποια αλλά , συνήθως χαμηλής ποιότητας, μη πιστοποιημένα, αμφιβόλου προέλευσης και κάποιες φορές, επικίνδυνα για την ασφάλεια, προϊόντα τους . Προκειμένου να προβούμε σε μηνύσεις, προτιμούμε απλά να σας το αναφέρουμε, για να σας προφυλάξουμε.

ΜΕΛΕΤΗ ΤΥΠΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗΣ ΙΣΧΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣ

Η παραπάνω μελέτη αφορά ένα τυπικό διαμέρισμα στον 2ο όροφο μίας πενταόροφης πολυκατοικίας στο κέντρο της Αθήνας. Έτος κατασκευής 2007.

Τα πάνελ είναι λευκά της σειράς WELLINA.

Στις παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ , η εγκατάσταση και οι θερμοστάτες.

Το παραπάνω παράδειγμα είναι ενδεικτικό και σε κάθε περίπτωση, είναι απαραίτητο να γίνεται μελέτη καθώς η απαιτούμενη ισχυς ( watt) διαφοροποιείται ανάλογα με τις παραμέτρους ( π.χ.περιοχή – κλιματολογικές συνθήκες, μονώσεις κτλ).Πιστοποίηση Α.Π.Θ
Μελέτη Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Περισσότερα
Redwell-Wellina
Ισχύς
250, 350, 420, 630, 830, 890, 1100, 1400 W
Θερμ. επιφ/ας
περίπου 95°C
Wellina/pictures
Ισχύς
250, 350, 420, 630, 830, 890, 1100, 1400 W
Θερμ. επιφ/ας
περίπου 95°C
Glass Panel
Ισχύς
400, 420, 630, 830, 890 W
Θερμ. επιφ/ας
περίπου 95°C
Mirror Heater
Ισχύς
400, 420, 630, 830, 890 W
Θερμ. επιφ/ας
περίπου 95°C
Rollingwave
Ισχύς
560 W
Θερμ. επιφ/ας
περίπου 100°C

Δείτε περισσότερα προϊόντα