ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ, ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΑΣ.

Είναι γνωστό σε όλους, πως δυστυχώς, για τα συμβατικά συστήματα θέρμανσης, έχουν πολύ χαμηλή αισθητική, κάτι που επηρεάζει δραματικά το αισθητικό σύνολο ενός χώρου.
Αντιθέτως, τα δικά μας συστήματα είναι σχεδιασμένα έτσι, ώστε να δίνουν, άψογες λύσεις στο design οποιουδήποτε χώρου πρόκειται να θερμάνουν.

Έχουμε γενικά, πολύ λεπτές καλαίσθητες και διακριτικές επιφάνειες, που μπορούν όμως να εμπλουτιστούν, με την εκτύπωση, οποιουδήποτε εικαστικού, η φωτογραφικού θέματος.

Επίσης, τα προϊόντα μας, προσφέρονται, σε άψογες επιφάνειες, λευκού η μαύρου γυαλιού (πρακτικά άθραυστου), καθώς και σε καθρέφτη (είτε σε ορθογώνια σχήματα, είτε σε κυκλικά).

Πολύ σημαντικά κομμάτια επίσης, οι κρεμαστές μπάλες, σε διαφόρους χρωματισμούς.

Διαθέτουμε και φορητά θερμαντικά καθώς και τροχήλατα.

Επίσης προσφέρονται σε ποικιλία διαστάσεων, ώστε να ταιριάξουν σε κάθε χώρο.

Γνώμονας της Αυστριακής κατασκευάστριας εταιρείας Redwell αλλά και της ελληνικής "Redwell Hellas", πέραν από την οικονομία, την λειτουργικότητα και την υγιεινή, είναι σαφώς και πάντα, η αισθητική αναβάθμιση του χώρου, με πολύ λογικό κόστος απόκτησης.
Ένας παράγοντας, που δυστυχώς έχει παραμεληθεί τελείως, από τα γνωστά - συμβατικά συστήματα. (Εκτός περιπτώσεων, πολύ ακριβών λύσεων, που όμως ακόμη και αυτές, υπολείπονται προφανώς, από την αισθητική των δικών μας προϊόντων).


Ακόμη και στον παράγοντα αισθητικής, λοιπόν, τα προϊόντα μας υπερέχουν, βάζοντας έτσι, έναν ακόμη πολύ σημαντικό παράγοντα, ώστε δίκαια να βραβεύονται συνεχώς, με τις πρώτες διακρίσεις και βραβεία, σε διαφορές εκθέσεις, σε όλον τον κόσμο.


Γενικά
Μοντέλα/Μεγέθη
Πλεονεκτήματα
Αισθητική/Design
Πιστοποιήσεις
Διακρίσεις/Βραβεία
Τεχνικές Πληροφορίες