ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ/ΒΡΑΒΕΙΑ

ECO-CITY
Με χαρά μας σας παρουσιάζουμε ακόμα μια διάκριση των προϊόντων μας:
Στην 11η ECO-City, έκθεση για το περιβάλλον και την εξοικονόμηση ενέργειας στην Πράγα, βραβεύθηκαν τα Redwell συστήματα θέρμανσης στις 10 Μαρτίου του 2005 ως ενεργειακά οικονομικά προϊόντα (δηλαδή σημαντικά προϊόντα για την εξοικονόμηση ενέργειας).

STYLING AWARD
Κατά την 4η Hungarotherm- διεθνής έκθεση θέρμανσης, εξαερισμού και κλιματισμού τον Απρίλιο του 2007 βραβεύθηκαν τα συστήματά θέρμανσης μας, με το Styling Award (βραβείο για σχεδιασμό και κατασκευή ατομικών υπέρυθρων θερμαντικών σωμάτων).

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ AQUATHERM 2007 ΣΤΗΝ ΝΙΤΡΑ (ΣΛΟΒΑΚΙΑ)
Στην 9η έκθεση Aquatherm (διεθνής έκθεση θέρμανσης, εξαερισμού κλιματισμού, υγιεινής και περιβαντολογιας) βραβεύτηκε τα Redwell υπέρυθρο σύστημα με το βραβείο του καλύτερου προϊόντος.

GRAND PRIX ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
Κατά την PRAGOTHERM- διεθνής έκθεση θέρμανσης, ψύξης, κλιματισμού και υγιεινής βραβεύθηκε η IHS με το χρυσό μετάλλιο για το πιο πρωτοποριακό και ωραιότερο design.

GRAND PRIX FOR ARCH
Στην 8η FOR ARCH Σλοβακία, διεθνής έκθεση οικοδομών στην Banska Bystrica, έδωσε η ειδική επιτροπή το πρώτο βραβείο ‘Grand Prix’ στην Redwell.
Τα προϊόντα Redwell εκπληρούσαν όλα τα κριτήρια για το πρώτο βραβείο: Είναι μοντέρνο προϊόν, με καινούρια τεχνική λειτουργίας, πρωτοστάτης στο είδος του, έχει καλή αναλογία κόστους- παροχών, είναι φιλικό προς στο περιβάλλον, χημικώς και βιολογικώς ακίνδυνο, εξοικονομεί ενέργεια, έχει μοντέρνο design και έχει τα απαραίτητα πιστοποιητικά (TUV /GS/ IGEF).

ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ 2007
Πρωτοβουλία μέσης επιχείρησης - διάκριση Ενέργεια

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ
Κατά την 14η έκθεση για εγκαταστάσεις και οικοδομές τον Μάιο του 2009 στην Nowy Targ βραβεύτηκε το προϊόν μας με το πρώτο βραβείο "Zlota Ciupaga" (χρυσό μπαστούνι) για το πιο τεχνολογικά εξελιγμένο προϊόν.


Γενικά
Μοντέλα/Μεγέθη
Πλεονεκτήματα
Αισθητική/Design
Πιστοποιήσεις
Διακρίσεις/Βραβεία
Τεχνικές Πληροφορίες