Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΗΣ REDWELL MANUFAKTUR GMBH

Η REDWELL MANUFAKTUR GMBH είναι μια αυστριακή επιχείρηση με έδρα το Hartberg. Αυτή η πολύ επιτυχημένη επιχείρηση έχει καταλάβει ένα κενό της αγοράς και εξειδικεύεται στην παραγωγή υπέρυθρων θερμαντικών σωμάτων άριστης ποιότητας. Επιλεγμένα υλικά και επιμελής επεξεργασία είναι τα χαρακτηριστικά που καθορίζουν εξαρχής τον αποκλειστικό χαρακτήρα των σωμάτων της Redwell. Η πειστική λειτουργικότητα, η υψηλή ποιότητα και η ευελιξία είναι κάτι το αυτονόητο για την REDWELL MANUFAKTUR GMBH.

Η REDWELL MANUFAKTUR GMBH διαθέτει ένα μοντέρνο χώρο για τις μηχανές της, πράγμα που εγγυάται μεγάλη παραγωγική ικανότητα. Εξάλλου η REDWELL MANUFAKTUR GMBH είναι καινοτόμος σε ο,τι αφορά τον συνδυασμό λειτουργικότητας και design των προϊόντων της. Κάθε χρόνο βγαίνει στην αγορά κάτι καινούργιο. Αυτό σημαίνει ότι η καινοτομία για την REDWELL MANUFAKTUR GMBH δεν είναι μια άγνωστη λέξη. Αντιθέτως είναι προϋπόθεση της διεύθυνσης.

Το τμήμα πωλήσεων διαμορφώνεται από ένα δίκτυο ανεξάρτητων συνεταίρων. Η REDWELL MANUFAKTUR GMBH τροφοδοτεί αποκλειστικά την αγορά και έτσι είναι ενεργή στην Business-to-Business αγορά. Οι πελάτες είναι έμποροι, αρχιτέκτονες, διακοσμητές και στούντιο διακόσμησης με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας.

Ομιλία του ALEXANDER HAIDER- Γενικού υπεύθυνου ανάπτυξης Redwell manufaktur GmbH , στα πλαίσια του συνεδρίου της Redwell Hellas, στην Θεσσαλονίκη-Ιούνιος 2012. Part.1 Ομιλία του ALEXANDER HAIDER- Γενικού υπεύθυνου ανάπτυξης Redwell manufaktur GmbH , στα πλαίσια του συνεδρίου της Redwell Hellas, στην Θεσσαλονίκη-Ιούνιος 2012. Part.2

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της επιχείρησης βρίσκεται η λειτουργικότητα της ατομικής θέρμανσης και η ατμόσφαιρα στο χώρο διαμονής. Το design δεν μεταφράζεται σαν κάτι αυτοσκοπό αλλά σαν έκφραση του λεπτού προσωπικού γούστου. Η ύψιστη ποιότητα, η τεραστία ευελιξία και η πειστική λειτουργικότητα χαρακτηρίζουν όλα τα σώματα θέρμανσης και τοποθετούν την REDWELL MANUFAKTUR GMBH πάνω από τα συνηθισμένα συστήματα στον τομέα της θέρμανσης. Αυτή η έξυπνη λύση θέρμανσης προσφέρει ένα ευρύ πεδίο στον ατομικό σχεδιασμό και κάθε σώμα θέρμανσης παρουσιάζεται σαν ένα ιδιαίτερο δείγμα.


ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Να είναι η πρώτη στη παγκόσμια αγορά στο τομέα των υπέρυθρων σωμάτων θέρμανσης. Αυτό είναι το όραμα της REDWELL MANUFAKTUR GMBH. Αυτή η απαίτηση προϋποθέτει έντονη ομαδική εργασία κι ένα δίκτυο ειδικών, με σωστούς ανθρώπους στην κατάλληλη θέση, ανθρώπους με πάθος για την απεριόριστη ποικιλία δυνατοτήτων. Ανθρώπους με γνώσεις, ιδέες, δραστήριοι κι έμπειροι. Δημιουργικές λύσεις υψηλής ποιότητας της νεότερης τεχνολογίας, βοηθάν τους πελάτες να έχουν μόνιμο οικονομικό κέρδος.


Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Για τους πελάτες μας θέλουμε να αναπτύξουμε πρώτης κλάσης λύσεις και να τις μετατρέψουμε σε μια τέτοια ποιότητα, η οποία θα ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις τους. Αυτό προϋποθέτει παραγωγή υψηλής ακρίβειας. Αυτό πετυχαίνεται με την ακριβή αλληλοεπίδραση βιοτεχνικής και βιομηχανικής μεθόδου κατασκευής σε συνδυασμό με ικανό προσωπικό και υψηλής απόδοσης τεχνολογία. Προτεραιότητα είναι η μόνιμη χρήση των προϊόντων μας. Πάνω σε αυτό βασίζεται και η πρόσφορα της εταιρίας REDWELL MANUFAKTUR GMBH εφόσον τα συστήματα θέρμανσης της σειράς δεν την χαρακτηρίζουν. Η REDWELL MANUFAKTUR GMBH αναπτύσσει και παράγει λειτουργικά συστήματα θέρμανσης υψηλών προδιαγραφών. Η χρήση των προϊόντων βασίζεται στην επαγγελματική εφαρμογή των πολύπλευρων δυνατοτήτων των σωμάτων θέρμανσης και προσφέρει στους πελάτες μας πλεονεκτήματα σε νεόκτιστα κτίρια, ανακαινίσεις και στην χρήση τους σαν επιπλέον θέρμανση.

Τα προϊόντα κατασκευάζονται , στο Hartberg της Αυστρίας , σε βιομηχανικό οικολογικό πάρκο

REDWELL MANUFAKTUR GMBH
Firmensitz: Hartberg Firmenbuch-Nr.: 199694 v Firmenbuchgericht: Landesgericht fur ZRS Graz

Am Okopark 3
A-8230 Hartberg

Homepage: www.redwell.com

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

1998 Πρώτη επαφή με τα υπέρυθρα θερμαντικά σώματα από ρωσική παραγωγή. Πώληση τεχνικού στεγνώματος κτιρίων υπό το προηγούμενο όνομα της εταιρίας WLL.

2000 Διακοπή παραγωγής ρωσικών σωμάτων. Αρχή ανάπτυξης ενός υπέρυθρου θερμαντικού σώματος μετά το σχόλασμα και τα σαββατοκύριακα στο γκαράζ του σπιτιού. Συνεργασία με το ινστιτούτο περιβάλλοντος και υγείας του Μονάχου.

2001 Μεταφορά του εργαστηρίου ανάπτυξης από το γκαράζ σε ένα παλιό ξυλουργείο. Παραγωγή των πρώτων φρεζών και προσπάθεια επικόλλησης τους στα σώματα.

2002 Το πρώτο κομμάτι σειράς προς πώληση είναι έτοιμο. Μετοίκηση στο Hartberg (στην αίθουσα του εργοστάσιου του Hartberg). Η σειριακή παραγωγή ξεκινάει με δυο συνεργάτες.

2003 Μεταφορά του τμήματος παραγωγής στο Okopark του Hartberg. Προσαρμογή στην ειδικά κατασκευασμένη κόλλα. Σειριακή παραγωγή και επέκταση. Η εταιρία WLL μετονομάζεται σε REDWELL MANUFAKTUR GMBH Infrarot Heizsysteme GmbH. Έγκριση TUV. Δήλωση του REDWELL MANUFAKTUR GMBH λογότυπο.

2005 Επέκταση δεύτερης αίθουσας. Καινούργιο Redwell λογότυπο. Διαφήμιση, προστασία της μάρκας και σχεδίου της Redwell, εκτυπωμένες συσκευασίες. Ανάπτυξη σωμάτων για Αμερική και Καναδά.

2006 Επέκταση τρίτης αίθουσας (αύξηση του υλικού της αποθήκης) και νέα γραφεία. Έναρξη λειτουργίας εκθεσιακής αίθουσας, η οποία φτιάχτηκε με κάθε λεπτότητα. Χρησιμοποιείται ως εκθεσιακός χώρος για την παρουσίαση των θερμαντικών σωμάτων αλλά και ως γραφείο πωλήσεων για τους συνεταίρους πωλήσεων.

2007 Η REDWELL MANUFAKTUR GMBH δίνει απόλυτη προτεραιότητα στην ποιότητα και γι αυτό δημιουργήθηκε ένα σύστημα διαχείρισης ποιότητας. Άδεια CSA/UL. ISO πιστοποίηση EN ISO 9001:2000 και EN ISO 14001:2004. Επέκταση τέταρτης αίθουσας (επέκταση της χωρητικότητας παραγωγής με καινούργιες μηχανές). Πρώτες πωλήσεις στις Η.Π.Α, τον Καναδά και το Μεξικό. Εντωμεταξύ πωλήσεις σε πάνω από 20 χώρες με πολύ παραπάνω από 15000 σώματα ετησίως.

2008 Καινούργια εξέλιξη στην παραγωγή καθρέφτη χωρίς πλαίσιο και πολυλειτουργικών συστημάτων θέρμανσης. Επέκταση αίθουσας παραγωγής κατά περίπου 400 m².

2009 Το κτήμα της εταιρίας επεκτάθηκε ακόμα 350 m² (Χώρος γραφείων και αίθουσα εκπαίδευσης, επέκταση αίθουσας παραγωγής). Η εταιρία αντιπροσωπεύεται στην διεθνή αγορά σε 30 χώρες με μια ώριμη τεχνολογία θέρμανσης.

2011 Μετεγκατάσταση σε νέα κτίρια (συνολικής επιφάνειας : 3.600τμ) στο Okopark Hartberg.

2013 Η εγγύηση των πάνελ γίνεται από 60 σε 90 μήνες. Νέα προϊόντα,όπως το Towel Dryer, βγαίνουν στην κυκλοφορία.

2014 Μετακίνηση των κεντρικών γραφείων στο Rotenturm.

2015 Δημιουργία νέας σειράς Infrasmile λανσάροντας το 2ΙΝ1- Heat&Light, το οποίο κέρδισε τα βραβεία "Red Dot Award" καθώς και " Energy Globe Award of Burgenland".

2017 Κυκλοφορεί η νέα σειρά AKTIVIST.

2018 Η εγγύηση όλων των πάνελ γίνεται από 90 σε 120 μήνες.